Play Radio Romania

ritmul anilor 90

Bld. Stadionului, Buzau

office@playradio.org

Promovat gratuit in categoria: veche


Play Radio Romania e prezent pe internet din 1 aprilie 2008, fiind primul post de radio din Buzau. Ascultatorii au considerat ca merita sa ocupe locul 1 in Romania si locul 2 in top-ul posturilor de radio dedicate exclusiv muzicii dance din anii 1990.

Cu o echipa de 8 tineri pasionati de microfon si muzica au pornit la drum cu dreptul. In vara anului 2008, din cauza dificultatilor financiare, transmisia live pe internet a fost sistata. Au revenit in forta in ultima zi din octombrie pentru a duce mai departe un proiect ce s-a bucurat de un real succes.

De atunci Play Radio e online, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu cele mai bune piese dance, techo-dance si euro-dance din anii 90 pana in 2000. Totul fara interventii inutile sau stiri anoste. Conform unui sondaj realizat sunt ascultati cu precadere de persoane active cu varsta de la 23 de ani in sus.

Programele sunt transmise dintr-un studio modern, cu ajutorul unui soft de emisie conceput exclusiv. Acesta selecteaza muzica si calupurile publicitare dupa un standard bine definit. Procesarea sunetului e realizata cu ajutorul unor echipamente profesionale.

In prezent Play Radio nu dispune de fonduri pentru a putea fi ascultat pe calea undelor, ideea aceasta ramand la stadiul de proiect. Daca te intereseaza sa-ti faci publicitate, ofera spatiu publicitar atat pe site-ul oficial, cat si pe radio prin intermediul spoturilor audio.

Te intrebi ce emisiuni ruleaza pe acest canal radio. Iata o parte dintre ele:

-Raftul cu hituri

-UDM Show

-Back the house

Hai pe FB messenger

În intervalul 9.00 - 18.00 (luni - vineri) timpul de răspuns va fi de maxim 60 de minute. Mesajele către echipa de Support AscultOnline.ro pot fi transmise non-stop!


Parerea ta despre Play Radio Romania