Radio Guerrilla

binili invinge

Str. G-ral Dimitrie Salmen, Nr. 20, Ap. 7, Sector 2, București

0758 948 948

statmajor@radioguerrilla.ro

Promovat gratuit in categoria: nationale


Radio Guerrilla - este urmasul Fun Radio si a fost cumparat pe 29 noiembrie 2004 de grupul de presa Academia Catevencu.

Primul buletin informativ al radioului a fost difuzat la ora 11.00 de Adrian Nastase, iar cel de la miezul zilei de Traian Basescu, cei doi fiind in acel moment in cursa electorala pentru presedintia Romaniei.

Are foarte multe lucruri in comun cu Radio Contact, fiind cel mai corect in special din punct de vedere al melodiilor difuzate.

La Radio Guerrilla ii intalnim pe Mihai Dobrovolschi, Liviu Mihaiu, Bogdan Serban, Alex Vidia, Calin Gheorghe, Sebastian Vranceanu, Mihai Dinu, Irina Margareta Nistor, Mitos Micleusanu, Iulian Tanase, Bogdan Ciuclaru, Petru Stratulat, Electric Brother, Dj Vasile, Stefan Neculai, Nic Cocarlea si Sorin Faur.

Sunt prezenti pe retelele de socializare, Facebook si respectiv Twitter, postand constant informatii ce au legatura cu programele difuzate. Le place libertatea si nu libertenajul de consum. Le place sa puna cap acolo unde altii vad doar capatul. Fac din muzica o arma si lovesc cu cele mai bune melodii, inaintea altora.

Hai pe FB messenger

În intervalul 9.00 - 18.00 (luni - vineri) timpul de răspuns va fi de maxim 60 de minute. Mesajele către echipa de Support AscultOnline.ro pot fi transmise non-stop!


Parerea ta despre Radio Guerrilla