Radio Vocea Basarabiei

muzica si informatii din Basarabia

Str. Al. Puschin 20A, Chisinau, Moldova

804 423 / 804 421 / 804 424

voceabasarabiei@yahoo.com

Promovat gratuit in categoria: nefunctionale


Radio Vocea Basarabiei - post din Moldova care a inceput sa emita local pe 18 iunie 2000, cu ajutorul celebrului miliardar roman Iosif Constantin Dragan, a guvernelor american si roman, dar si a fundatiei Soros.

A reusit sa se impuna ca un radio privat de traditie conceptuala, obligandu-se sa asigure pluralismul de opinii, libera exprimare a ideilor, libera comunicare a informatiilor, precum si informarea corecta a opiniei publice.Grila de programe include in proportie de 91,3%, emisiuni de conceptie proprie.

Sunt difuzate zilnic programe de stiri si de actualitate preluate de la Radio Europa Libera si BBC. In FM, acopera cea mai mare parte a Republicii Moldova, adresandu-se unui public activ de aproximativ 3 milioane de ascultatori.

Formatul muzical este orientat spre un auditoriu divers, emisiunile fiind partajate pe o grila construita in rezultatul unor sondaje elaborate pe criterii de varsta, interese, predilectii si ocupatie profesionala.

Hai pe FB messenger

În intervalul 9.00 - 18.00 (luni - vineri) timpul de răspuns va fi de maxim 60 de minute. Mesajele către echipa de Support AscultOnline.ro pot fi transmise non-stop!


Parerea ta despre Radio Vocea Basarabiei