Rfm Romania

gold music radio station

Str. Smaranda Braescu, Bucuresti

0737 700 797

secretariat@rfmromania.ro

Promovat gratuit in categoria: nefunctionale


Rfm Romania - este frecventa care te ajuta sa visezi, sa te relaxezi, sa plutesti, te invata sa fii romantic, nostalgic si permanent tanar.

Este unicul radio unde asculti muzica aleasa pe spranceana, care incepe in Arges pe frecventele:

  • 90.7 Fm - Pitesti
  • 94.1 Fm - Campulung Muscel
  • 94.8 Fm - Costesti
  • 90.9 Fm - Curtea de Arges

Emisia Rfm continua prin satelitul THOR 5/6, fiind ascultati de clientii UPC (FocusSat) si RDS (Digi Tv). Este singura frecventa unde poti asculta hiturile anilor 60, 60, 70, 80 si 90 sau melodii alese din zilele noastre.

E cea mai buna alegere daca iti este dor de vechile slagare romanesti, daca vrei sa retraiesti cele mai frumoase clipe sau daca pur si simplu renunti la playlist.

Prezinta o grila de programe unica si un concept greu de egalat prin imagine si arhitectura. Stirile sunt compacte, prezente LIVE la jumatatea fiecarei ore si include informatii de interes public local, national si international.

Formatul muzical abordat de RFM Romania, acopera hiturile romanesti, europene incepand cu anii 1950, cele de peste ocean, dar si din America Latina.

Hai pe FB messenger

În intervalul 9.00 - 18.00 (luni - vineri) timpul de răspuns va fi de maxim 60 de minute. Mesajele către echipa de Support AscultOnline.ro pot fi transmise non-stop!


Parerea ta despre Rfm Romania