West City Radio 88.8 Fm

pentru Timisoara

Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 2, Timisoara

025 649 07 00 / 0722 253 121 / 0371 491 121

[email protected]

Promovat gratuit in categoria: regionale

West City Radio 88.8 Fm - singurul post 100% local, al carui format a fost special conceput pentru satisfactia targetului principal: persoanele preponderent mature, activand in diverse domenii de activitate, cu venituri medii si peste medie.

Departe de a fi un simplu logo, aceasta sintagma exprima esenta procesului de re-branding, elementul cheie de diferentiere in raport cu toate celelalte posturi de radio care fac parte din peisajul audio timisorean.

Spre deosebire de marile retele nationale de radio, prezente in Timisoara, care isi impart acelasi segment de ascultatori, relativ tanar si in mod special din mediul studentesc, West City Radio apare ca o alternativa la muzica de tip heavy rotation si la moderatia sablonizata.

Datorita unei structuri de programe bine conturate, realizata exact pe tipologia ascultatorului matur, dornic de a asculta muzica buna a anilor 70, 80 si 90, intercalata din ora in ora cu stiri locale, de interes general, echipa aduce zilnic si in timp real informatia si voia buna timisorenilor prinsi in activitatile lor cotidiene.

Fie ca sunt acasa, in trafic, in masinile personale, fie in mijloacele de transport in comun, la birouri sau facandu-si cumparaturile in supermarket, in opinia multora din acesti ascultatori, ramane unul dintre cele mai ascultate şi apreciate posturi de radio din Timisoara.

Noua imagine si atitudine inseamna o legatura sustinuta, continua si nemijlocita cu tot ceea ce intra in sfera imediata de interes a auditoriului local.

Hai pe FB messenger